04

Apr

DiNG DoNG!

p17na90osp1ggd7hg1gnu8ku1a3e4It’s official! My DiNG DoNG album will be out in stores 10th of May! Iiiiiik!!!

  5 Responses to DiNG DoNG!

 1. Lisa says:

  odotus

 2. yahnu says:

  En jaksa oottaa! :-)

 3. Petri Kopponen says:

  Kirsta! Neljä ding-dongia peräkkin on liikaa.
  Enintään kolme, mieluiten kaksi.

  Toinen juttu: jossakin videossa vihjailu lesbosuhteesta vie heikoille jäille! Laskin, että on ainakin 19 osanottajamaata, joissa sellainen ei käy lukuun. Euroopassa katoliset, Venäjällä ortodoksit, Entisen Jugoslavian alueella ortodoksit ja muslimit, Kaukasuksella muslimimaat.

  Olkaa varovaisia näiden kanssa!

  Terv. ammattimuusikko

 4. Hessu says:

  Olen tässä miettinyt, että jos muut albumin kappaleet kolahtavat edes vähänkään Marry Me:n tavalla niin albumi menee hyvin todennäköisesti ostoon fyysisenä nimen omaan.

  Mikäli albumin kansilehtisestä ei löydy sanoituksia jätän levyn varmuudella ostamatta fyysisenä. Voisiko joku levy kokonaisuudesta tietävä kertoa löytyykö Krista Siegfridsin levyn kansilehtisestä kappaleiden sanoitukset?

  Itse koen albumin ostamisen turhaksi fyysisenä mikäli se ei tarjoa jotain ekstraa mitä digitaalisessa muodossa ei voi saada. Kansilehtisen massiivisuuteen ja informatiivisuuteen kannattaa panostaa. Kotelo ja musiikki eivät ole enää nykypäivänä fyysiselle albumille riittävä sisältö. Kaiken kun voi ostaa halvemmalla digitaalisessa muodossa.

  Olen joutunut muutaman kerran pettymään kun albumi ei olekaan sisältänyt edes sanoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>